"I vårt samhälle kan det se ut som om naturen är en lyx, eller en konsumtionsvara,
snarare än själva förutsättningen för vår existens. Men vi är lika beroende
av naturen för vår överlevnad idag som tidigare."
För dig som tycker om att fiska finns slingrande vattendrag, flera stora och små sjöar med fina möjligheter till flugfiske, mete eller spinnfiske och unika naturupplevelser.
Följ med mej på fiske. I något av mina intressanta vatten kan du fånga de dominerande arterna i Västernorrlands län - gädda, abborre och öring. Du lånar min utrustning eller använder din egen. Jag satsar på att fiska med metoder som är enkla att lära sig. Jag guidar med mycket effektiv utrustning. Jag kan ordna mat och dryck allt efter önskemål.
Vad är fiskeguidning? - Jag gör mitt yttersta för att du under turen ska få en upplevelse
Hur länge fiskar man?
- Ett morgon- eller eftermiddagspass är lämpligt
Behövs fiskekort? - Fiskekort krävs i alla fiskevatten, jag hjälper er att skaffa det
Vår grundläggande idé är att erbjuda er en
avslappnande och oförglömlig naturupplevelse.
De tre grunderna vi arbetar med är:
Packa fikakorgen eller ryggsäcken och ta dig ut i naturen, ta dig iväg från stressen för att ta det lugnt är något som är betydligt enklare än vad många tror. Att sitta framför en eld, eller att på vårvintern ligga ute i skogsbrynet och slumra i solen är otroligt rogivande men även bra för folkhälsan. Att vandra är ett avkopplande och hälsosamt sätt som dessutom ger dig stora möjligheter att ta del av naturen. Prova på att tälta ute i området eller övernatta under bar himmel. Varje årstid har sin charm. Våren och försommaren med fågelsång och blomsterprakt. Sommaren med humlesurr, hallon, blåbär och varma bad i klara vatten. Sensommar med svampkorg och hinken full av lingon och ännu varma sjöar. Hösten med ännu mera svamp, kristallklara dagar och sprakande färger. Längden på vandringen kan varieras mellan ca två och tre mil. Du bestämmer!
Vi jobbar sedan 2000 som  vildmarksguide i Skandinavien och vi talar svenska och tyska.
Thomas Grimmling, Forsed 190, 87391 Bollstabruk
Tel: +46 72 7408364 & +46 73 8343140
e-mail: thomas@forsed.se
www.forsed.se
FISKE - FRILUFTSLIV - HÄLSA